Slutresultat for  Domkirketurneringen 2018

Femte og sidste runde af Domkirketurneringen 2018 blev spillet den 22. maj. Turneringen blev afviklet i to grupper, èn 6-mandsgruppe (elite-gruppen) og én Mondrad-gruppe (breddegruppen).

Domkirketurneringen blev vundet af Henrik Block Andersen fra Roskilde Skakklub som gjorde rent bord med 5 point af 5 mulige - stort tillykke! Andenpladsen gik til Kenneth Dahl fra Fredriksberg Skakforening (4 point) og tredjepladsen gik til Martin Mosgaard Knudsen (2½ point) fra Roskilde Skakklub.

Breddegruppen blev vundet af Rasmus Olsson fra Roskilde Skakklub som ligeledes gjorde rent bord med 5 point af 5 mulige, Andenpladsen gik til Arne M. Jensen (4 point) fra Roskilde Skakklub og tredjepladsen gik til Jørgen Aanæs (3½ point) Roskilde skakklub.

Stort tillykke til alle for en række spændende partier og med håbet om, at I alle og med jer mange flere vil deltage i Domkirketurneringen 2019.

Den fulde slutstilling kan ses på DSU's hjemmeside via dette link - DSU turneringssystem.

Vi ses om ikke før så til næste år!