Jens Bo Hansen genvinder klubmesterskabet! Jens har været sikkert spillende i hele turneringen og havde før sidste runde kun afgivet 2 remisser og stod derfor på 7 points. Lige bagefter lå Jørgen Løvgreen Nielsen med 6 1/2 point. Jens kunne derfor selv afgøre sagen med en sejr i sidste runde.

Selv om Jørgen sluttede flot af med en sejr over Martin Mosgaard, rystede Jens ikke på hånden og kunne kort tid efter også notere sig for en sikker gevinst over Kurt Rasmussen, der ellers har spillet en flot turnering. Dermed var mesterskabet i hus med 8 points. Jørgen bliver en ligeså sikker nr 2 med 7 1/2, mens 3. pladsen går til Henrik Bloch Andersen, der vandt det udsatte parti mod Rasmus Olsson. Henrik sluttede med 6 1/2 points.

Tillykke til Jens med klubmesterskab nr. 2.