Kære klubmedlem,

Vi skal gøre opmærksom at kommunen har annulleret alle bookinger for foreninger i Roskilde i 14 dage som følge af corona virus smitten. Der er derfor i første omgang lukket for aktiviteter i klubben de næste 2 tirsdage, men det vil være nærliggende at tro at lukningen bliver forlænget.

Vi kan derfor heller ikke fastlægge et nyt spilletidspunkt for 9. (og sidste) runde af Klubturneringen ligesom det er uvist om vi får mulighed for at afvikle Domkirketurneringen i år.

Der vil blive meldt nærmere ud fra bestyrelsen efterhånden som situationen udvikler sig.

Mvh Lasse