Hej Roskilde skakklub medlemmer,

Forsamlingsforbuddet er blevet forlænget til den 13. December

og som konsekvens heraf er også 3. runde af holdskakken blevet aflyst.

I det hele taget er det nok tvivlsomt hvorvidt holdturneringen bliver gennemført i denne sæson, så skal smittetallene snart vende sig til det bedre.

Klubturnering

Vi vil satse på at gennemføre klubturneringen med start næste tirsdag. Indtil forsamlingsforbuddet bliver lempet kan vi kun være 10 spillere på samme spilleaften. Vi har derfor booket onsdag som ekstra spilledag for det tilfælde at deltagerantallet overstiger 10.

Rasmus har indvilliget i at være turneringsleder og evt. spørgsmål kan derfor stiles til ham (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den./mobil 29 36 08 23). Der spilles ialt 8 runder hvor de 2 første runder afvikles 1. og 8. december.

Bemærk at turneringen starter allerede næste tirsdag

Tilmelding sker via flg link:

Der kommer en opdatering af sæsonplanen omkring Nytår, hvor der forhåbentlig er mere klarhed over hvordan situationen ser ud med holdturneringen og corona generelt.

Juleafslutning

1. December vil der være juleafslutning hvis der er interesse. Men altså igen med max 10 deltagere hvis forsamlingsforbuddet forlænges yderligere. Send gerne en mail til undertegnede hvis du gerne vil deltage!

Mvh Lasse